Producten van Molen de Vlijt - Wapenveld

Producten

Molen de Vlijt werkt met een melange tarwe dat een uitstekende bakkwaliteit garandeert. Door het vermalen van de volle tarwekorrel, blijven alle gezonde eigenschappen van het graan volledig behouden. Daarbij levert het malen van de tarwe op de wind een bijdrage aan een werkzaam leven voor molen de Vlijt.

Afnemers
Vaste afnemers zijn Bakkerij De Hoop in Hattemerbroek en Echte bakker Rebel in Heerde. Bakkerij De Hoop gebruikt het volkorenmeel voor de eigen broodlijn Vrieze's Volkoren. Dat wordt in vijf varianten verkocht via de winkels van Bakkerij De Hoop in Wezep, Hattemerbroek, Hattem, Zwolle en Heerde. Ook levert Bakkerij de Hoop Vrieze's Volkoren aan de Albert Heijn in Wapenveld en aan diverse restaurants in de regio. Ook tal van thuisbakkers hebben de hoge bakkwaliteit van het Wapenveldse meel ontdekt en zijn vaste afnemer.

Eigen producten
Verder is het volkorenmeel de basis voor twee specialiteiten: het pannenkoekenmeel en de kruidkoekmix. Het is te koop in de molen en de molenwinkel, bij de supermarkten Albert Heijn in Wapenveld, de Jumbo in Heerde en bij diverse streekwinkels in de regio. Belangstellenden voor de afname van de producten van molen de Vlijt kunnen via het mailadres meer informatie krijgen.

Momenteel zijn er geen actuele berichten

Vriezes Erfgoed wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Dan zijn de molenaars aanwezig om tekst en uitleg te geven en zijn ook de meelproducten te koop.